21981
page-template-default,page,page-id-21981,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Tekst schrijven moeilijk?

Voor de appel communicatie een uitdaging!

Perfectionist in passend taalgebruik

 

Een samenhangende tekst smeden is lastig. Niet voor de appel communicatie. Of het nu gaat om een commercieel getinte tekst, een journalistiek artikel om publiciteit te genereren, een tekst voor een brochure, folder of nieuwsbrief of content voor uw website. De appel zorgt ervoor dat uw boodschap in heldere bewoordingen overkomt bij uw doelgroep. We leggen elk woord op een weegschaal. En wegen net zo lang tot het klópt. Niet voor niets zijn we met een adembenemende accuratesse al 20 jaar perfectionist in passend taalgebruik. Taal die aankomt, die weet te ráken. Taal die blijft hangen en waar uw klanten aan refereren.

 

Communicatiestrategie

 

U herkent het vast wel: u wilt uw bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep brengen, maar de woorden wijzen u nog niet de weg. Een treffende tekst samenstellen lijkt zo simpel én is vaak juist erg complex. Uw boodschap is helder, alleen wordt deze -nog- niet opgepikt. Zeker in een wereld van steeds sneller toenemende informatievoorziening is het belangrijk u te onderscheiden. Dat onderscheid begint met een goede communicatiestrategie. Die weerspiegelt immers uw bedrijf. Daarom dient een goed leesbare tekst met aandacht te worden geschreven. En dat is nu precies waar de appel communicatie goed in is. Wij vertalen de soms meest complexe onderwerpen in heldere content.

 

Woorden gaan léven

 

Hoe we dat doen? Door naar u te luisteren, te vragen, ons in te leven en een vertaalslag te maken naar voor u passend woordgebruik. Dat smeden we tot een taalkundig perfecte tekst. Want het moet klóppen. Bij u en uw bedrijf. Zodat uw product of dienst via treffende taal gaat léven voor uw klanten. Zodat zij weten dat u goed bent in wat u doet. En zij eigenlijk niet meer om u heen kunnen, al helemaal niet meer wíllen. Nét als de appel.

 

Waar op te letten?

 

Om u alvast op weg te helpen een goed leesbare tekst te schrijven, geven we u graag de volgende tips:

 

  • Begin met relevante informatie
  • Bepaal één onderwerp
  • Breng dat op originele wijze
  • Bepaal structuur

Winst voor u?

 

  • U brengt uw boodschap helder over
  • U houdt de aandacht van uw doelgroep vast
  • U weet de lezer te triggeren
  • Uw -potentiële- klant is eerder geneigd contact met u te zoeken

 

Contact

 

U runt een bedrijf en weet als geen ander hoe belangrijk een juiste informatieoverdracht is om uw bedrijf te profileren. Pas als de informatie overkomt bij uw klanten, kunt u een volgende stap zetten. Teksten zijn hiertoe een uitstekend eerste middel. Een juiste samenstelling daarvan bepaalt mede de geloofwaardigheid van uw bedrijf. Een professionele, kwalitatieve tekst staat als een huis. Hierover sparren met een communicatief hoogwaardige copywriter? Neem dan contact op met de appel. We praten er graag verder met u over!

 

Bel met Mirjam van der Boom: 06-57998708
Een bericht sturen kan uiteraard ook: info@deappelcommunicatie.nl
Of vul het formulier in:

 

Wilt u het zich makkelijk maken?

Klik dan hier!