21545
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21545,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Teksten

Woorden omvormen en laten samensmelten tot een helder leesbare tekst is een hele kunst. Die kunst verstaat de appel als geen ander. Voor een juiste toonzetting van uw boodschap wendt de appel bijvoorbeeld commercieel getinte teksten aan. Maar ook bondige teksten voor de content van uw website. Of een journalistiek onderbouwd artikel.

Publiciteit

Journalistieke producties

Kranten en tijdschriften zijn bij uitstek een geschikt en krachtig medium om nieuws op uw vakgebied voor het voetlicht te brengen. De appel is de media daarbij vóór door uw merk op voorhand binnen een nieuwscontext positief weg te zetten. Een andere mogelijkheid is om specifieke vakgerelateerde onderwerpen te positioneren binnen een magazine, gekoppeld aan een website en social media. Eventueel zijn ook sponsored magazines een optie.

Bedrijfsmagazines

Binnen uw bedrijf is reuring. Die reuring is goed om te delen met uw personeel en zeker ook met uw klanten. Daarvoor is een bedrijfsmagazine een uitstekend middel. In één oogopslag zijn alle betrokkenen op de hoogte van de laatste innovaties binnen uw branche, nieuw personeel, bedrijfsuitjes, samenwerkingen.

Campagnes

Soms vraagt een onderwerp om een toegesneden campagne teneinde uw doelgroep effectief te bereiken. Dit kan door met een thema aan de slag te gaan. Zo’n thema hangen we onder een paraplu en breiden dat uit met alle tools die nodig zijn om het gewenste effect te bewerkstelligen. Voorbeelden daarvan zijn de inzet van social media en praktische promotie door folders en toolkits.

Promotie

Persconferenties

Een noviteit ontwikkeld die op sprankelende wijze de pers dient te bereiken en daarmee een hype veroorzaken? Ook daarin is de appel thuis. We nemen de organisatie en uitvoering van een persconferentie van A t/m Z op ons en weten de belangrijkste spelers in uw vakgebied te enthousiasmeren.

Productpresentaties

Uw product of passie delen met anderen? De appel organiseert het, mét alle bijbehorende toeters en bellen. Van gastenlijst tot goodybag; niets ontbreekt op úw dag op een locatie die u past.

Social media

Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, YouTube zijn middelen die niet meer zijn weg te denken anno nu. Ze vormen een goede ondersteuning bij andere communicatiemiddelen, zoals een website of papieren document. Door cross mediaal te denken en te handelen, vergroot u uw bereik en daarmee uw marktpotentieel.

Primeur

Websites

Een website is een must bij het overdragen van uw professie. Potentiële klanten zien in één oogopslag wat uw bedrijf te bieden heeft en waar voor hen mogelijkheden liggen. De appel denkt mee in ontwerp, inhoud, beeld en tekst.

 

Doeltreffende content is van belang om uw boodschap helder over te brengen. Een boodschap die duidelijk is, alleen nog niet wordt opgepikt door uw doelgroep. Een tekst samenstellen lijkt zo eenvoudig én is vaak juist erg ingewikkeld. Daar is aandacht en toewijding voor nodig. En dát is nu precies waar de appel perfectionist in is. Wij weten de soms meest complexe onderwerpen te vertalen in voor uw doelgroep heldere content.

Fotografie

Beeld is allesbepalend als het gaat om een juiste communicatieoverdracht. Dat kan een op zichzelf staande foto zijn voor op uw website en ook een plaat gekoppeld aan een tekst. In de vorm van een billboard, folder of flyer. Of journalistieke of commerciële tekst of webcontent. De appel maakt gebruik van uiterst professionele en 120 procent zuivere kwaliteit.