22061
page-template-default,page,page-id-22061,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
appelschijfjesde juiste communicatiemix

U zoekt een communicatiebureau?

Authentiek

 

Creatief met communicatie omgaan vraagt om toewijding. Om te komen tot een mix die past bij uw bedrijf. En dat gaat verder dan de gebaande paden. Buiten alle digitale hectiek, die we heel doelgericht inzetten. Door authentiek te zijn in wat we doen. Hoe we denken. En kunnen invoelen. En dat over de bühne weten te brengen. Dát is communicatiebureau de appel. Nét even anders dan andere communicatiebureaus.

 

Details

 

Dat vertalen we in een strategisch concept, die we samenstellen in een mix van communicatiemiddelen die relevant is voor uw bedrijf. Want niet elk communicatiemiddel past uw bedrijf. Dat vraagt om precisie. Met oog voor detail. Die details stapelt de appel samen tot één geheel. Waarmee we uittorenen boven bestaande bedenksels. Want daar zijn we goed in.

 

Eindresultaat

 

Dat doen we uiteraard niet alleen, maar sámen met u. We werken met elkaar naar een eindresultaat toe waar we met zijn allen trots op zijn. Een product dat een grote glimlach om onze mond tovert. Een product dat we iedereen willen laten zien. Want dán voelen we ons als communicatiebureau geslaagd. We brengen immers graag de appel weg.

 

Innovatief

 

Weet u welkom bij de appel communicatie, gevestigd in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee. We luisteren naar u en zijn niet bang om out-of-the-box te denken. Zo komen we tot een optimale communicatiemix. Origineel en innovatief.

 

Competenties

 

We helpen u dichterbij uw doel te brengen. Dit doen we door positieve publiciteit te genereren met het ontwikkelen van on- en offline mediacampagnes, u te helpen bij de viering en het etaleren van uw jubileum, u te ontzorgen met het schrijven van persberichten, webteksten en journalistieke en commerciële artikelen, uw social media in te richten of een cross-mediale mix te verzorgen.

 

Expertises

 

 • Publiciteit: teksten, journalistieke producties, bedrijfsmagazines
 • Promotie: campagnes, persconferenties, productpresentaties
 • Primeur: social media, websites, fotografie

 

Tips

 

Om u alvast op weg te helpen voor uzelf te formuleren hoe u uw communicatie wilt opbouwen, geven we u graag de volgende tips:

 

 • Bepaal wát u wilt overbrengen
 • Bepaal hóe u dit wilt doen
 • Durf met iets ludieks te komen
 • Ga uit van uw eigen kracht, niet wat anderen doen

Winst voor u?

 

 • U heeft meer focus
 • U werkt efficiënter
 • U valt op
 • (Potentiële) klanten nemen eerder contact met u op

 

Meer weten?

 

Neem contact met de appel op voor een vrijblijvend gesprek.
Bel met Mirjam van der Boom: 06-57998708
Een bericht sturen kan uiteraard ook: info@deappelcommunicatie.nl
Of vul het formulier in:

 

Ook communicatief sterk voor de dag komen?

Klik dan hier!